Complimenten

Afgelopen week hebben we al aantal collega’s verrast met een compliment van de complimentenstudenten. Vandaag, op de Dag van het Onderwijs, kan ook jij je collega’s en (mede)studenten verrassen met een leuk compliment!

Vul hieronder in het formulier in welke collega of student jouw compliment verdient!

De complimenten studenten
De studieverenigingen zorgden ervoor dat vandaag studenten werden verrast met dit kaartje op hun doormat.

Compliment inzendingen

Sorteer complimenten op:
Type inzending:
Divisie:
Maud
Trots op je Maud! Wat ben je toch lekker bezig als studentassessor, volgens mij ga je als een speer 🙂 En wat leuk om je als presentator te zien als complimentstudent en in de uitzending: een show-woman met passie voor onderwijs! Ga zo door! – Sterre
Gönül Dilaver
Beste Gönül, Wat ben ik blij om jou te kennen, iemand die met zoveel daadkracht op de universiteit zich inzet voor diversiteit en inclusie. Met jou als voorbeeld weet ik zeker dat men hierin het verschil kan maken; je bent inspirerend! Tot snel weer 🙂 – Sterre
Marloes Boterman
Marloes, wat word ik als student er toch blij van als ik mensen met zoveel overgave zich zie inzetten voor onderwijs. Je bent een warm en energiek mens! Tot snel weer eens in de wandelgangen. – Sterre
Kim van den Heuvel-Taverne
Mijn complimenten voor Kim die ons team op een fijne, gezellige, positieve en daadkrachtige manier weet te begeleiden! Fijn om met jou te mogen samenwerken! Mariska
Iedereen die onderwijs een warm hart toedraagt en bij deze complimentenreeks misschien (iets) minder zichtbaar is
Weet hoe belangrijk jij elke dag bent voor het onderwijs en dat je niet gemist kan worden. Onderwijs is teamwerk en doen we samen. Net als bij een teamsport telt elke positie even zwaar. De schouders die jij dagelijks onder het onderwijs zet, direct of indirect, zijn onmisbaar. Onderwijs (lees: het ontwikkelen van mensen in hun leer/werkomgeving in brede zin des woords) doen we met elkaar. Dankjewel!
Manon sakkers
Manon, jij bent een steun en toeverlaat van velen, maar zeker ook van mij. Dank voor al je inzet, positieve energie en scherpe blik.
Henriette Dobbelaar
Op de achtergrond, bescheiden ,onvermoeibaar en altijd positief, met groot hart voor het onderwijs en het onderwijscentrum!
Maaike en Madelon
Beste Maaike en Madelon – wat pakken jullie die speak-up campagne geweldig goed op. Wat een open en stimulerende werk en leer omgeving is laten jullie zelf elke dag zien! Berent
Berent Prakken
Wat vind ik het leuk om in jouw team te kunnen werken! Ik heb enorm veel respect voor jou en hoe je elk probleem en elke oplossing altijd met veel zorg voor de studenten aanpakt. Je rol als tutor blijft onverminderd aanwezig. – Maud
Ingrid Essenberg
Ingrid, je noemt jezelf dan wel vaker mijn rechterhand, maar voor mij voelt het eerder andersom. Zonder jou zou ik nergens zijn! Je hebt mij enorm vooruit geholpen tijdens mijn inwerkperiode en ook nu weet ik dat ik altijd bij jou aan kan kloppen als ik ergens hulp voor nodig heb. Enorm bedankt daarvoor. -Maud
Durk de Vries
Een ontzettend betrokken docent, die echt de moeite neemt om de studenten te leren kennen. Enthousiast, vrolijk, eerlijk, en óók nog duidelijk in de stof uitleggen.
het organisatieteam ‘Dag van het Onderwijs’
Wat zijn jullie toppers! In een korte tijd hebben jullie een fantastische dag neergezet met een super professioneel programma en alles was weer tiptop in orde. En Harold en Maud, jullie kunnen zo een carriere switch maken. Echt heeeeel goed gedaan. Super bedankt! Berent en Rianne
Gisela van der Velden
Dat we het bij BMW nog steeds soms hebben over jou dat zegt wel iets 🙂 Je bent een heerlijk hartelijk en direct mens. Zowel naar anderen als naar jezelf. Met lef voor nieuwe uitdagingen, die je allemaal ‘zomaar’ durft aan te gaan, met een open vizier. Mooi!. Liefs, Simone
Fiona Wegman
Wat een eindeloze energie lijk jij te hebben. Je werklust is mooi om te zien. En tegelijk inspirerend hoe vanzelfsprekend je rust en focus kan en mag zijn op je gezin. Liefs Simone
Mijn communicatiecollega’s
Omdat ik de open sfeer binnen de weekstart met mijn communicatiecollega’s Henriette, Maureen, Randy, Linda en Mariëlle ontzettend waardeer. Het is zo fijn om met jullie te kunnen sparren, over de grenzen van de opleidingen heen en op die manier samen te werken. En bij deze ook gelijk een compliment aan Bastiaan, samen kunnen we snel schakelen wanneer er nood aan de man is voor de nieuwsbrieven of studentensite. Helemaal top! Groetjes, Juliëtte
Megan Milota
Geweldige docente met veel energie en enthousiasme, die een echte eye-opener kan bieden voor elke student en een goed inlevingsvermogen met een goede dosis humor.
Ellen Visser
Ik vind je een hele fijne collega die ik altijd mag bellen voor advies, vragen of gewoon even voor de gezelligheid. Ik waardeer je kennis van zaken, overzicht en rustige, beschouwende manier van werken enorm. Daar kan ik nog best iets van leren.
Wim Dictus
Je hebt in de afgelopen 17 jaar een ontzettend mooi nalatenschap opgebouwd bij BMW met heel veel aandacht voor student en medewerker. Tijd om daar als tutor en docent van een afstandje van mee te mogen genieten. Geniet van je extra vrije tijd en je gezin.
Astrid Freriksen
Ik heb enorm veel bewondering voor je energie, toewijding, kennis en ervaring waar we met alle medewerkers, docenten en studenten van mogen mee profiteren. Fijn dat ik je altijd mag bellen met vragen of voor advies. De opleiding zou niet hetzelfde zijn zonder jou.
Ingrid
Dank Ingrid dat we altijd zo snel en efficiënt samenwerken en soms ook gewoon even gezellig kunnen sparren op de vrijdagochtend! fijne collega!
key-users Osiris
Suzan, Fatima en Nivard, onmisbaar achter de Osirisschermen
maud
Topper! Met veel kennis van zaken en betrokkenheid zet je je als studentassessor in voor onze studenten en weet je je in korte tijd handig te manoeuvreren in en een bijdrage te leveren aan een groot aantal projecten, programma’s, divisies en eindeloos veel overleggen ;o) En… je blijkt ook nog een enorm leuke & goede presentator!!
Marloes
Wat fijn dat jij met jouw enthousiasme, verbindingskracht en oplossingsgerichtheid leiding geeft aan het programma kwaliteitsgelden. Dat was hard nodig ;o) En wat een top programma heb jij in no time, met veel zorg, georganiseerd voor de Dag v/h Onderwijs!
Harold, Maud, Freek (2x), Berent Arbno, Bert, en alle anderen aan tafel bij deze mooie dag van het onderwijsuitzending!
Geweldig gedaan deze dag van het onderwijs!
het organisatie team
Bedankt voor de inspirerende livestream! Groet, Jan
Anouk Schuren
Ik werk heel graag met je samen omdat je me zo goed aanvult. Je structuur, aandacht voor details en adviezen zorgen er echt voor dat projecten beter worden. Daarnaast kan ik met bewondering kijken hoe je mensen bij elkaar krijgt rondom “jouw” thema duurzaamheid.
Saskia Mol
Dank voor je inspirerende ideeën en tips voor andere docenten. Je zet de covid-beperkingen die we regelmatig hadden om in vernieuwde lesvormen die je dan weer deelt met collega’s. Heel fijn!
Verbeterteam OWC
Het is ontzettend leuk om elke donderdag met jullie te werken aan het verbeteren van het OWC!
Toine Egberts
Toine heeft sinds zijn aantreden als director of doctoral education ervoor gezorgd dat opleiding van en onderwijs aan promovendi veel meer aandacht en erkenning heeft gekregen in het UMC. En daarbuiten.
Agnes van den Hoogen
Dank voor je tomeloze inzet op verschillende afdelingen. De kracht achter diverse projecten en studies.
Rianne van Rooijen
In korte tijd was je al gelijk “een van ons”. Je bent een fijne en plezierige leidinggevende en voor het OWC dus een enorme aanwinst. Dank voor alles dat je voor iedereen en dus ook voor BMW doet.
Berent
Geweldig hou jij in korte tijd de sfeer en de cultuur hebt weten te verbeteren. Het OWC is mede daardoor een supermooie werkplek geworden. Dank daarvoor.
Martine
Kanjer! Jij hebt heeeel veeeel ballen in de lucht en houdt tegelijkertijd zicht op het grotere plaatje. Met jouw kundigheid, betrokkenheid, inspirerende visie en humor ben je van onschatbare waarde. Fijn dat je mijn leidinggevende bent!
Fiona Wegman
Dank dat je met zoveel inzet het voor elkaar hebt gekregen om samen met Anouk en Rianne een nieuwe cursus Business in Life Sciences op te zetten. De cursus draait nog en lijkt nu al een groot succes te zijn. Dank ook voor het waarnemen van de vele taken van Juliëtte tijdens haar zwangerschapsverlof .Fijne collega!
Monique Quadackers
Je maakt je met heel veel passie en bevlogenheid hard voor studentenwelzijn binnen en buiten de BMW academie dat werkt aanstekelijk. Ik vind je een hele fijne collega die altijd klaar staat met advies en goede raad. Dankjewel.
Juliëtte Schouten
Blij dat je na je zwangerschap weer terug bent om de gelederen te versterken! Geweldig wat je allemaal doet en hoe je het doet. Wat een fijne collega ben je.
Anouk Schuren
Super dat je jouw “kluif” hebt gevonden en met volle energie bezig bent met duurzaamheid. Dank voor jouw doorzettingsvermogen daarin. Heel veel plezier en succes toegewenst met hierin.
Janine Geerling
Wat een topper ben jij. Binnengekomen om LabBuddy modules op te zetten en inmiddels doe je veel meer omdat je daar allemaal goed in bent! Dank voor jouw bijdrage voor het BMW onderwijs en in het BMW team.
Hellen Bloemen
Hellen – hoe je onvermoeibaar, met geduld, begrip en tijd elke 2 weken weer het CIP voorbereid, en alle nieuwe medewerkers te woord staat – chapeau! Je beweegt met alles mee wat nodig is en binnen jouw bereik ligt om de medewerkers een warm welkom te geven op hun eerste dag
Maud van Beek
Ik vind het ontzettend knap hoe jij je staande houdt tussen alle partijen en belangen in het OWC. En je houdt je niet zomaar staande, je doet dat met heel veel flair en enthousiasme, met duidelijke doelen en wetend waar je het over hebt. Ook nu als host bij de Dag van het Onderwijs. Het OWC mag in haar handjes knijpen jou een jaar als studentassessor te hebben.
Monique Quaedackers
Voor diegene die haar nog niet kent… let op! Monique is een kanjer! Geweldig Monique wat jij doet voor de BMW-academie en het BMW team. Mooi te zien dat je gedreven en bedreven bent in de vele dingen die je doet.
Krijn Vrijssen
Ik kan altijd bij je terecht om te sparren, je advies te vragen of gewoon even gezellig bij te kletsen. Ik waardeer je hulp enorm en ben heel blij met jou als collega.
Astrid Freriksen
Dank voor de jarenlange steun die je hebt gegeven. Je bent een spil in het web ban alle logistiek die te maken heeft met het BMW onderwijs. Een zeer gewaardeerde collega!
Ellen Visser
Dank voor de jarenlange goede ondersteuning ! Echt super zoals je dat doet en betrokken bent bij het hele BMW team.
Juliëtte Schouten
Ik vind het ontzettend fijn om met je samen te mogen werken en ben blij dat je terug van verlof bent. Je nuchtere, nauwkeurige, opmerkzame, maar vooral positieve kijk op dingen waardeer ik enorm.
Alle schoonmakers
Ik wil graag een compliment geven aan alle schoonmakers in het Hijmans van den Berghgebouw die zorgen dat het gebouw elke dag weer schoon is en wij allemaal weer fris aan de slag kunnen.
BMW team
Een compliment voor jullie als groep, voor jullie inzet en manier van samenwerken. Heel fijn om daar deel van uit te mogen maken.
Marte
Marte, wat fijn dat je er weer bent en je collega’s & studenten weer ondersteunt en inspireert met je no-nonsense, oplossingsgerichte inzet & warme betrokkenheid.